نوشته شده توسط : sibesalamati

مقدمه
ارتباطات و منابع انسانی با توجه به محیط در حال تغییر منابع انسانی (ناهمگونی بازار کار، جهانی شدن، روند و ماهیت کار، روندهای سیاسی و حقوقی و …) به منظور دستیابی به بهره وری پایدار، خلاقیت و نوآوری و کیفیت مناسب زندگی، مدیریت کارآمد، اثربخش و هوشمند منابع انسانی ضروری است.
انسان به عنوان کانون توجه در مباحث مدیریت منابع انسانی از جایگاه و اهمیت ویژه در مدیریت نوین برخوردار است.
علاوه بر این، ارتباطات عامل دیگری است که منجر به رشد و توسعه کشورها و سازمان ها و در یک کلمه عملکرد بهتر خواهد شد.

عدم استفاده صحیح از اطلاعات و فنون ارتباطات مؤثر بین مدیران و کارکنان از مؤثرترین علل ناکامی شرکت ها در دستیابی به اهداف سازمانی و رقابتی شدن آنها بوده است.
ریشه بسیاری از مشکلات فردی و گروهی در سطح مدیریت و کارکنان را می توان در کمبود ارتباطات مؤثر، عدم کارایی سیستم های ارتباطاتی و سوء تعبیرهای ارتباطی مدیران و کارکنان جستجو کرد.
طبق گفته چستر برنارد، اولین اقدام یک مدیر این است که یک نظام ارتباطی ایجاد کند و یا نظامی که وجود را بهبود بخشد.
مایرز و مایرز (1982) معتقدند که ارتباطات سازمان داخلی عبارت است از عامل اساسی پیوند دهنده ای که امکان ایجاد هماهنگی میان افراد و در نتیجه رفتار سازماندهی شده را فراهم می سازد.

اهمیت و ضرورت ارتباطات
اکثر سازمان ها، چه دولتی وچه خصوصی، اهمیت ارتباطات استراتژیک را با مشتریان و یا سهامداران خود درک می کنند.
بنابراین، آنها از متخصصان بازاریابی و ارتباطات برای تدوین طرح های ارتباطات بیرونی استفاده می کنند.
در بخش خصوصی این به معنی درآمد بیشتر است؛ در حالی که در بخش دولتی به معنی روابط عمومی بهتر و استفاده بهتر از خدمات دولتی از طریق اطلاعات ارباب رجوع است.

با این وجود تعداد اندکی از سازمان ها به ارتباطات داخلی توجه می کنند.
ارتباطات داخلی بر ارتباطات درون سازمان تمرکز دارد.
ارتباطات داخلی شامل تمامی اطلاعات و اخباری می شود که به سرتاسر سیستم ارتباطی که به واسطه زنجیره اختیار و مسئولیت ایجاد می شود، انتقال داده می شوند.
کار سازمان معمولاً از طریق ارتباطات سازمانی داخلی انجام می شود.
هدف این نوع ارتباطات انتقال اطلاعات مورد نیاز به سوی پایین، بالا و سراسر سازمان است.
تعیین اینکه چه چیزی را چه وقت و چگونه باید به کارکنان منتقل کرد، اغلب به تصمیمات افراد در شرایط اضطراری بستگی پیدا می کند.

ارتباطات سازمانی
ارتباطات به عنوان یک فرآیند، شامل اطلاعاتی است که از طریق علائم و نشانه ها ارسال و یا دریافت می شود. این اطلاعات شامل کلمات، حرکات غیرکلامی، نگرش ها و حالات می باشد.
ارتباطات دربردارنده این است که کی چه می گوید؟ به چه طریقی می گوید؟ برای چه کسی و با چه درجه ای از تأثیر پیام می فرستد؟
آنچه که یک مدیر قصد دارد به آن برسد، برقراری ارتباط اثربخش در کارآمدترین شیوه آن است.
ارتباطات اثربخش به زمان و منابع کمتری نیاز دارد.

فرایند ارتباط
فرآیند ارتباط را می توانیم به طور ساده در الگویی که شامل سه جزء اصلی ارتباط یعنی فرستنده پیام ؛ پیام ؛ گیرنده پیام است، نشان دهیم.
واضح است که برای ایجاد ارتباط وجود این اجزاء در فرآیند ارتباطی لازم است و هرگاه جزئی مفقود باشد ارتباط به وقوع نخواهد پیوست.

مهارت های ارتباطی
به رفتارهایی اطلاق می شود که شخص می تواند از آن طریق با دیگران به نحوی ارتباط برقرار کند که به بروز پاسخ های مثبت و پرهیز از پاسخ های منفی بینجامد.
مهارت های ارتباطی، توانایی و اعتقاد به کار با مردم به وسیله آنان را گویند که شناخت، انگیزش و کاربرد رهبری مؤثر در رابطه با آنان را در بر می گیرد.
1- مهارت کلامی: مجموعه روابطی است که از طریق گفتن و گفتگو برقرار می شود. هر کلمه ای احساسات، عواطف خاص و عملکرد متفاوتی را در افراد بر می انگیزد که اگر در جا و مکان مناسب خود به کار برده شود به سرعت بر جسم و روح افراد اثر می گذارند.
2- مهارت شنود: گوش کردن از جمله مهارت های ارتباطی است که معمولاً مورد بی توجهی قرار می گیرد. خواندن، نوشتن و صحبت کردن مهارت هایی هستند که در دوران تحصیل رسماً آموزش داده می شوند اما به ندرت می توان کسی را پیدا کرد که در مورد گوش کردن آموزش رسمی دریافت کرده باشد.

 

پاورپوینت ارتباطات منابع انسانی



:: بازدید از این مطلب : 133
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sibesalamati

خلاصه کتاب اصول و فلسفه تعلیم و تربیت
کتاب اصول و فلسفه تعلیم و تربیت دانشجویان و کاربران گرامی محتوای این فایل بهتـریــن و کاملتـریــن جزوه و خلاصه کتاب اصول و فلسفه تعلیم و تربیت دکتر علی شریعتمداری می‌باشد که در قالب فایل PDF بصورت زیبا و منظم توسط تیم وب سایت راهنمای دانشجو تهیه و تنظیم شده است. جهت خرید و دانلود فایلها از لینک پـرداخــت آنلایــن پایین صفحه اقدام نمایید.

مخصوص افراد متقاضی آزمون استخدامی آموزش و پرورش

✔ اطلاعیه ها :

1- یک فایل PDF جدید با تعداد 80 صفحه (خلاصه و نمونه سوال) به این مجموعه اضافه شد. (بروز رسانی شده در تاریخ 1398/6/30)

2- دو جزوه در مجموع 78 صفحه + 60 صفحه نمونه سوال به همراه پاسخنامه تشریحی

3- همچنین خلاصه ای از کتاب فلسفه تعلیم و تربیت دکتر خسرو باقری به این محصول اضافه شد. (110 صفحه – برای کسانیکه بدنبال مطالعه جامعتر درباره این درس هستند تا با آمادگی بیشتر در جلسه آزمون حاضر شوند).

✔ شرح مختصر :

مقدمه :

اصول و فلسفه تعلیم و تربیت یکی از درس های تربیتی مهم و ضروری متقاضیان حرفه ی معلمی است. در توصیه نامه بین المللی یونسکو، فلسفه تعلیم و تربیت به عنوان یکی از مواد درسی ضروری آن ها لحاظ شده است. معلمان، کلیدی ترین عنصر یک نظام تعلیم و تربیت هستند. اهمیت و جایگاه و نقش معلم در تعلیم و تربیت تا آن جاست که برخی معتقدند “معلم کارایی و کفایت او، آیینه تمام نمای کفایت و کارآیی هر نظام آموزش و پرورش است.

✔ خلاصه ای از فصل های زیر:

فصل 1: اصول تعلیم و تربیت

فصل 2: اصول از نظر دیوئی

فصل 3: مفهوم فلسفه

فصل 4: تعلیم و تربیت

فصل 5: فلسفه تعلیم و تربیت

فصل 6: مسائل اساسی فلسفه تعلیم و تربیت

جزوه اصول و فلسفه تعلیم و تربیت

فلسفه چیست ؟
کلمه فلسفه

شاید ساده ترین طریق شناسایی فلسفه، معنی کردن واژه فلسفه باشد لفظ فلسفه ریشه ی یونانی دارد. این لفظ معرب کلمه ی فیلوسوفیا (philosophia) است. فیلوسوفیا مرکب از دو کلمه: فیلو به معنی دوستداری و سوفیا به معنی دانایی، پس کلمه فیلوسوفیا به معنی دوستداری دانایی است.

زمینه تاریخی

فیثاغورث اولین کسی بود که خود را فیلوسوفس (philosophos) یعنی دوستدار دانایی خواند. افلاطون هم، سقراط را فیلوسوفس، معرفی می کند. پیش از سقراط گروهی پدید آمدند که خود را سوفیست یعنی دانشمند می‌نامیدند. سقراط به علت تواضع و فروتنی و یا شاید برای هم ردیف نشدن با سوفیست ها، مایل نبود او را سوفیست یا دانشمند بخوانند و از این رو خود را فیلوسوفس (فیلسوف) یعنی دوستدار دانش نامید. رفته رفته کلمه فیلوسوفس (فیلسوف)، به مفهوم دانشمند ارتقاء پیدا کرد و کلمه ی فلسفه نیز مرادف با دانش شد.

 

✔ نکات مهم : پس از پرداخت وجه لینک دانلود به شما نمایش داده میشود و برای اطمینان بیشتر یک لینک دانلود دیگر به ایمیل شما ارسال میگردد.

با 30% تخفیف ویژه

 

خلاصه کتاب اصول و فلسفه تعلیم و تربیت



:: بازدید از این مطلب : 132
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 ارديبهشت 1399 | نظرات ()