نوشته شده توسط : sibesalamati

پیشگیری از ابتلا به بیماری های ژنتیکی و پیشگیری از بیماری های ژنتیکی گرداوری شد

پیشگیری از ابتلا به بیماری های ژنتیکی

 

بیماری در هر فردی نشان دهنده ی حالتی غیر از سلامتی می باشد. برخی از ما در یگ فاصله زمانی کوتاه به بیماری دچار می شویم که خوشبختانه با مراجعه به پزشک راه های درمانی خوبی برای آن ها وجود دارد ، اما شرایط را در نظر بگیرید که فردی به یک بیماری مبتلا شده است ، این بیماری می تواند در تمام طلو عمر خوشی و آسایش را از او بگیرد و فرد نتواند در اجتماع به مانند سایر افراد حضور یابد. این نوع بیماری ها با نام بیماری های ژنتیکی معروف هستند که می توان با راه هایی از ابتلا به آنها پیشگیری نمود.

در هر فردی زمینه ای بیماری ها وجود دارد که از نسل های مختلف پدر و مادر او به ارث می رسد. این فرد بعد ها با یک فرد دیگر ازدواج می کند. در صورتی که این دو نفر با یکدیگر فامیل نباشند توارث بیماری های متفاوتی را برای آنها در نظر می گیرد که در اکثر موارد به فرزند آنها منتقل نمی شود یا در صورت بروز قابل تشخیص از نظر ظاهری نیست ، یعنی بیماری با علامت همراه نمی شود. اما زمانی که هر دو نفر بیماری های مشترکی را در زمینه ی ارثی خود دارند می توانند به عنوان ناقل این بیماری آن را به فرزند خود انتقال دهند.

ازدواج های فامیلی در گذشته با آمار بالایی اتفاق می افتاد ، حتی در برخی از روستاها به دلیل آمار بالای چنین ازدواج هایی بیماری های زیادی مشاهده می شود. آگاهی در خصوص راه های پیشگیری از ابتلای فرزند به بیماری های ژنتیکی بسیار ارزشمند است. یکی از راه ها انجام آزمایش های غربالگری در پیش از ازدواج ، پس از ازدواج ، قبل از بارداری و در حین بارداری است.

برخی از افراد پیش از وابسته شدن به یکدیگر دوست دارند تا شرایط فرزند احتمالی خود را بدانند ، به همین دلیل پیش از ازدواج به انجام آزمایش ژنتیک برای پیشگیری از بیماری های ژنتیکی می پردازند. برخی دیگر پس از ازدواج و قبل از بارداری این کار را انجام می دهند و برخی دیگر نیز در زمانی پس از بارداری خود. در همه ی این شرایط می تواند از تولد نوزاد با بیماری های ژنتیکی جلوگیری نمود. اما بهترین زمان برای این کار زمانی است که شما قصدی برای فرزند دار شدن ندارید ، زیرا با شناسایی تاریخچه زنتیکی شما ، مشاور زنتیک می تواند از بسیاری از بیماری ها در فرزند آینده شما جلوگیری نماید.



:: بازدید از این مطلب : 172
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 11 بهمن 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sibesalamati

عرق خارخاسک

 

خارخاسك (tribulus terrestris) از جمله گياهان دارويي است كه نام عجيبي دارد. براساس ترجمه هندي آن، گياهي است كه وقتي در پاي فيل فرو مي‌رود، فيل فرياد مي‌زند؛ يعني خاري كه اثر گزندگي زيادي دارد. در زبان فارسي به اين گياه، خارخاسك هم مي‌گويند. در شيراز به آن "خارسوهك"، در اصفهان "هرواد" و در شهرهاي ديگر به اسامي خارسه‌گوش، خارسه كوهك، شكر خنج و شكوهنج معروف مي‌باشد. اعراب براي خارخسك از نام‌هاي خسك، صمغ الجوز و حمص الامير استفاده مي‌كنند. خوب است بدانيد كه ميوه خارخسك به اسامي خسك دانه، تخم كافشه و تخم كاجيره معروف است.

 

طبع عرق خارخاسک

عرق خارخاسک طبیعت گرم دارد

 

خواص عرق خارخاسک

عرق خارخاسک: دفع کننده سنگ های کلیه و مثانه عرق خارخاسک: ضد عفونی کننده کلیه ها عرق خارخاسک: درمان کیسه صفرا عرق خارخاسک: مدر مقوی عرق خارخاسک: دفع تورم پروستات عرق خارخاسک: پاک کننده کبد عرق خارخاسک: درمان سوزشهای ادراری همراه با درد عرق خارخاسک: سنگ های مثانه وکیسـه صفراو بیمـاری ادرار با منشاء اگزالات کلسیم عرق خارخاسک: ضداسپاسم و عفونت و التهاب مثانه

 

طریقه مصرف عرق خارخاسک

طریقه مصرف : قبل از هر غذا یک استکان میل شود .

 

[box type="info" align="" class="" width=""]برای خرید عرق خارخاسک کلیک کنید

فروشگاه عرقیات

[/box]

[box type="info" align="" class="" width=""]برای دیدن گالری شرکت کلیک کنید

تصاویر شرکت

[/box]



:: بازدید از این مطلب : 439
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 بهمن 1396 | نظرات ()